Sprekers bij Wegwijs in de thuisverpleging (Leuven)

Menu

Wegwijs in de thuisverpleging (Leuven)

Over de sprekers

 1. Cindy MERTENS

 2. Conny Dekens

  Conny Dekens heeft al bijna 15 jaar ervaring in thuisverpleging en geeft al 10 jaar les aan het CVO Meise-Jette. Zij is juridisch deskundige specialisatie RIZIV en enkele jaren bestuurslid bij VBZV. Als docent bij VBZV heeft ze ervaring en bijzondere expertise in de nomenclatuur en wetgeving van de zelfstandige thuisverpleegkundigen en zorgkundigen.
 3. Jellina Buelens

  Jellina behaalde in 2007 haar diploma van licentiaat/ master in de rechten aan de KU Leuven en is sinds 2008 werkzaam als advocaat in het medisch en gezondheidsrecht. Heden is zij verbonden aan het kantoor Arcas Law, waar zij mee de praktijkgroep Healthcare, pharma & life sciences leidt. Zij verstrekt advies, bemiddelt en voert procedures betreffende de regulatie van de gezondheidszorgberoepen, het medisch aansprakelijkheidsrecht, de RIZIV-wetgeving, de deontologie van de zorgverlener, het statuut van de zorgverlener, het statuut van de patiënt, samenwerkingsverbanden tussen zorgverleners, etc. Jellina heeft reeds heel wat publicaties op haar naam staan en geeft regelmatig voordrachten aan zorgverleners over medisch en gezondheidsrecht in de ruime zin.
 4. Leen VAEREWYCK

  Leen Vaerewyck geeft al enkele jaren les voor VBZV. Ze heeft heel wat bagage als het gaat over de zelfstandig thuisverpleegkundige en werkt al meer dan 20 jaar in de sector. Ze heeft specifieke kennis rond RIZIV-materie.
 5. Marc HELLEMANS

  Marc Hellemans is werkzaam bij Xerius.
 6. Marie-Josee Vanherck

  Marie-Josée Vanherck startte in 1982 alleen als zelfstandige thuisverpleegkundige, intussen is zij coördinator van een team met 12 zelfstandig verpleegkundigen. Zij was medeoprichter van de kring van zelfstandige thuisverpleegkundigen regio Noorderkempen en hielp mee aan de fusie van deze kring met Zuiderkempen en Mol-Balen tot de kring Kempen. Sinds een 10-tal jaren is zij bestuurslid bij VBZV en geeft ze opleidingen voornamelijk over de nomenclatuur en BelRAI. Vanuit VBZV is zij voorzitter van e-Vita en zetelt in de overeenkomstencommissie Verpleegkundigen - Verzekeringsinstellingen van het RIZIV.
 7. Pieter Bastiaens

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

De algemene voorwaarden voor bijeenkomsten van VBZV zijn van toepassing.

Deze opleiding komt in aanmerking voor de KMO-portefeuille (DV.O244819). Lees het stappenplan hier na.

Sluiten